Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیدعلی پارسا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: نظام مالیاتی کشور در این سال توانسته است در واقع درآمد مالیاتی کشور را به شایستگی از همه وصول کند.

وی ادامه داد: اما مهم این است که این درآمد مالیاتی با یک وصولی صورت بگیرد که تمرکز بر واحدهای بزرگ و حداقل فشار بر اصناف و طبقات بازار و حداکثری بخشودگی، مقابله با فرار مالیاتی و ایجاد انگیزه برای مودیان در پرداخت مالیات آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور عنوان کرد: لذا در این سالی که کشور تحت فشار شدیدترین تحریم‌ها ظالمانه بود نظام مالیاتی کشور این توفیق را داشته در سرجمع همه درآمد مالیاتی کشور را وصول کند.

پارسا در پاسخ به اینکه چند درصد از مالیات براساس عدالت به تبع استان ها وصول می شود، گفت: وصول مالیات بر طبق قانون است و طبق قانون و متناسب با درآمدها این قانون رعایت شده و هر استان متناسب با طبقه بندی انجام گرفته مالیات وصول و جمع آوری می شود.

وی ابراز کرد: سرجمع سه دهم درصد یعنی کمتر از نیم درصد از درآمد مالیات کشور از آن وصول می شود در حالی که چیزی 2و نیم درصد کل بودجه‌های استانی کشور در اختیار این استان قرار می گیرد اما آیا این درصد متناسب با نیازهای استان است و استان را ظرف مدت پنج سال به جایگاه مطلوب می رساند یا که خیر.

این مسوول ادامه داد: بنابراین لازم است که از یک طرف متناسب با ظرفیت‌ها درآمد بیشتری از کل استان‌های کشور وصول شود و هم از طرف دیگر با تغییر در برخی قوانین خصوصا قانون مالیات بر ارزش افزوده سهم استان های کم برخوردار را بیشتر کنیم.

پارسا گفت: اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه های مودیان زیرساخت‌هایی هم اکنون در حال فراهم شدن است که در آینده تمامی معاملات کشور و تمام فروشگاه‌های کشور به سامانه سازمان امور مالیاتی وصل خواهند شد.

رئیس کل امور مالیاتی کشور ادامه داد: ۵۰ حرفه که قریب بر ۱۵ رسته شغلی می شود در فاز اول به سامانه سازمان امور مالیاتی کشور متصل خواهند شد.

وی در ادامه به مالیات خانه های خالی اشاره کرد و افزود: مالیات خانه های خالی در واقعیت جریمه خالی گذاشتن خانه ها است و در مجلس بیان کردند چه جریمه سنگینی تعیین کنیم که هیچ شخصی خانه خالی از سکنه نگذارد.

پارسار خاطرنشان کرد: جریمه سنگینی برای افرادی که خانه های خود را خالی از سکنه می گذارد تعیین شده است به گونه ای که اگر شخصی اجاره منزل او پنج میلیون تومان باشد حدودا این جریمه ۲ میلیون و۵۰۰ هزار تومان می شود.

وی ابراز کرد: مجلس به دنبال وصول مالیات نبوده بلکه به دنبال ایجاد انگیزه برای اشخاصی بود که خانه‌های خود را خالی از سکنه نگذارند و آن ملک را اجاره دهند و بازار مسکن متعادل شود.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: مالیات برخانه‌های مسکونی هدف درآمدی چندانی نداشت و در اصل تنظیم بازار مسکن و عرضه همه واحدها بود.

پارسا در پاسخ به دیگر پرسش خبرنگار فارس مبنی بر کسر مالیات از کارمندان و کارگران آن هم در این شرایط اقتصادی عنوان کرد: آن چیزی که در قانون دولت نهایی می شود افرادی که دریافتی حقوق آن‌ها کمتر از پنج میلیون تومان است از معافیت مالیاتی برخوردار خواهند شد و کسانی که بیش از این مبلغ حقوق دریافت می‌کند کسر مالیاتی به صورت پلکانی انجام می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی امور مالیاتی کشور درآمد مالیات خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۷۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند

جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در خصوص لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات عملکرد تولید خاطرنشان کرد: کسانی که در بخش تولید در کشور فعالیت دارند، در واقع در حال ارائه خدمت به مردم هستند. این افراد سرمایه خودشان را در خدمت اقتصاد کشور قرار داده اند. هر چقدر این بخش را تقویت کنیم، اقتصاد کشور رو به بهبودی می رود و سطح زندگی مردم افزایش می یابد. بنابراین، باید حمایت حداکثری از تولید در دستور کار باشد.

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت و گو با قدس خاطرنشان کرد: در طرف مقابل، کسانی که در عرصه های سفته بازی و سوداگری فعال هستند، تنها سود و منافع خودشان را در نظر دارند و به ضرر اقتصاد کشور عمل می کنند. مقابله با این فعالیت ها و اخذ مالیات از این حوزه ها می تواند کارگشا باشد. به نحوی که تولید از جذابیت بیشتری برخوردار شود و سرمایه ها به این حوزه سوق داده شود.

جوکار گفت: در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه های خرد مردمی می تواند به جذب سرمایه ها به بخش های مولد اقتصاد کشور کمک کند. نیاز است در کنار این مشوق ها به اعتمادسازی برای مردم اقدام کنیم. مردم باید مطمئن باشند که در مقابل سرمایه گذاری هایی که انجام می دهند، سود تضمینی دریافت می کنند. در این صورت است که سرمایه هایشان را در بخش های مولد اقتصاد کشور به کار می اندازند.

وی ادامه داد: با توجه به پیشنهاداتی که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مبنی بر کاهش مالیات عملکرد تولید، در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه گذاری های خرد مردمی و مقابله با سوداگری این لایحه مهم ترین لایحه دولت در راستای تحقق شعار سال است. رویکرد دولت در اعطای مشوق های هدفمند در زمینه مناطق کمتر برخوردار زمینه را برای توسعه متوازن کشور نیز فراهم خواهد کرد.

جوکار گفت: امروز اگر مردم دارایی هایشان را در بازارهایی مانند سکه، طلا و ارز سرمایه گذاری می کنند، به این دلیل است که می خواهند ارزش پول خودشان را حفظ کنند. در شرایطی که بتوانیم به مردم در خصوص سود حاصل از سرمایه گذاری شان اطمینان دهیم، قطعاً آن ها ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در بازارهای مولد به کار بیندازند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: ایجاد ثبات اقتصادی در کشور و کنترل تورم می تواند بستری برای اجرای پیشنهادات مطرح شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم باشد. این لایحه با این ویژگی ها باید با فوریت در مجلس مورد بررسی و تصویب قرار بگیرد.

گفتنی است، سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است. به عقیده بسیاری از کارشناسان، تحقق این شعار مستلزم رونق بخشیدن به تولید و مقابله با فعالیت های مخرب در کشور است.

لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم با هدف مقابله با سوداگری توسط دولت به مجلس ارائه شده است. کارشناسان اعتقاد دارند که دولت با ارائه این لایحه، اولین گام را در راستای بهبود وضعیت اقتصاد کشور به نفع تولید برداشته است. به زعم آنان، حالا مجلس وظیفه دارد به سرعت به بررسی این لایحه بپردازد و با تصویب آن قدم موثری در زمینه حمایت از تولید بردارد.

در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم، پیشنهاداتی همچون کاهش مالیات عملکرد تولید به میزان 40 درصد، حمایت از صادرات و شرکت های صادرات محور، معافیت مالیاتی مناطق آزاد، مشوق های مالیاتی برای سرمایه گذاری های خرد مردمی و معافیت های مالیاتی 100 درصدی برای سرمایه گذاری در مناطق کمتر برخوردار مطرح شده است.

ارائه مشوق‌های مالیاتی جدید به بخش تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مطرح شده است، نظیر اعطای معافیت 100 درصدی سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار یا اعطای مشوق‌های هدفمند در جهت جلوگیری از خام‌فروشی صنایع و توسعه زنجیره ارزش، جذابیت و رقابت پذیری صنعت و تولید کشور را برای سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی داخلی و همچنین بازارسازی در بازار جهانی افزایش‌ می‌دهد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • داستان حذف معافیت مالیاتی باشگاه‌های ورزشی